Facebook
 

Nieuwsberichten

Voorjaarsbijeenkomst 2019

Op Zondag 3 februari aanstaande houden we de jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst van de Sangha. We beginnen die middag om 16 uur met een korte vergadering waarin we het financiële verslag over 2018 bespreken en de begroting voor 2019. Ook komt het beleidsplan 2019 aan de orde. 
Na de vergadering is er gelegenheid om iets te drinken met elkaar en als alle deelnemers wat te eten meenemen kunnen we ook vam een gezamenlijke maaltijd genieten. De bijeenkomst zal ongeveer om 19 uur eindigen. Laat even weten via info@zenheart.nl of je deelneemt aan de bijeenkomst en of je ook wil blijven eten.

Datumwijziging

De geplande februari sesshin wordt één week verplaatst i.v.m. een wijziging van de agenda van de Dana Sangha. Onze februari sesshin zal plaats vinden van 21 t/m 24 februari in plaats van de week daarvoor. De Web Agenda is inmiddels aangepast.

Overlijden Bernie Glassman

Op 4 november kregen we het verdrietige bericht dat Bernie Glassman Roshi is overleden in de leeftijd van 79 jaar. Bernie Roshi was de eerste dharma opvolger van Taizan Maezumi Roshi en de stichter van de Zen Peace Maker Order. Bernie is voor mijn leraar Genno Roshi en voor mijn Parijse sangha (de Dana Sangha) van onschatbare waarde geweest. Hij was een enorme steun en toeverlaat voor Genno Roshi en voor ons en hij was gedurende een lange periode de verbinding tussen onze Parijse sangha en de moeder organisatie van de White Plum Asangha.

We zouden het op prijs stellen als jullie Bernie en zijn vrouw Eve Marko in jullie gedachten en harten kunnen houden.  

 

 
Zen Heart Sangha